Oermens 2.0

21,99


Oude genen in nieuwe tijden

We hebben het nog nooit zo goed gehad, toch zijn we massaal te dik, depressief, gestrest en verslaafd aan beeldschermen en slechte voeding. Waarom?

Oermens 2.1 laat zien dat we niet zijn gemaakt voor de moderne manier van leven. Onze prachtige oeroude genen worstelen met alledaagse verleidingen en daar worden we
doodongelukkig van.

 

Artikelnummer: Oermens 2.0 Categorie:

Beschrijving

We hebben het nog nooit zo goed gehad, toch zijn we massaal te dik, depressief, gestrest en verslaafd aan beeldschermen en slechte voeding. Waarom? Oermens 2.1 laat zien dat we niet zijn gemaakt voor de moderne manier van leven. Onze prachtige oeroude genen worstelen met alledaagse verleidingen en daar worden we doodongelukkig van. Stress, van oudsher onze reactie op gevaar, is nu een van de grootste killers op aarde omdat we altijd ‘aan’ staan. Onze hunkering naar beloning in de vorm van ‘likes’ op sociale media staat oprecht contact in de weg. Maar er is hoop: als we de holbewoner in onszelf herontdekken en een prominentere plek in ons leven geven. Oermens 2.1 is een pleidooi om dichter bij onze natuur te komen en de vooruitgang vóór ons te laten werken.

‘Een eyeopener voor iedereen die zichzelf en de wereld om zich heen beter wil begrijpen.’ Maarten Frankenhuis, natuurkenner, publicist en oud-directeur Artis

Met een interview met Dr Jane Goodall, PhD, DBE Founder van het Jane Goodall Institute & UN Messenger of Peace

De opbrengsten van dit boek gaan naar het Jane Goodall Instituut en worden gebruikt om de relatie tussen mens en natuur te verbeteren.

Mikkel Hofstee

Michel HofsteeMikkel Hofstee (1969) heeft via zijn bedrijf Lifeguard tienduizenden mensen begeleid naar een gezonder en gelukkiger leven. Hij is medeoprichter en bestuurslid van de Amsterdam City Swim dat geld inzamelt om de genadeloze ziekte ALS te bestrijden. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

Lees hier meer over Mikkel.

Oermens 2.0 in de media

 

Blogposts over Oermens 2.0

 

Inkijkexemplaar

Lees alvast het eerste hoofdstuk!

Oermens-Inkijkexemplaar-Mikkel-Hofstee-Uitgeverij-Water