Blog

Siebe: dit is het

In een openhartig gesprek met Bram Bakker vertelt Siebe over zijn ziekte, zijn behandeling, zijn familie en zijn zoontje.

Lees meer

Kunnen we nog wel slapen?

Als je een hele dag buiten bent geweest, herken je vast het lome gevoel dat je ’s avonds overvalt waarna je in een diepe slaap valt. Lukt ons dat nog wel?

Lees meer

Da’s gek

In Da’s gek neemt Danielle Braun je mee op reis en laat je met de blik van een antropoloog kijken naar werk, relaties en zelfs naar wat we tussen de lakens doen.

Lees meer

Slanker door kanker

Op zijn 24ste krijgt Siebe Wittebrood te horen dat hij aan een zeldzame vorm van kanker lijdt. Wereldwijd zijn er maar twintig andere gevallen bekend. Een standaardbehandeling is er niet.

Lees meer

“Onder het mom van de vooruitgang en ‘gemak dient de mens’ zijn we een weerloze, volgevreten, bewegingloze, op onze telefoon kijkende amoebe geworden.”

 

– Mikkel Hofstee

Lees meer

Onder het mom van de vooruitgang..

"Onder het mom van de vooruitgang en 'gemak dient de mens' zijn we een weerloze, volgevreten, bewegingloze, op onze telefoon kijkende amoebe geworden."   - Mikkel Hofstee    

Lees meer

Studio Zeezicht

Rock-‘n-Roller in de polder Rob van Donselaar schrijft in Studio Zeezicht enthousiast over zijn werk. Maar ook over zijn gezin en het rock-’n-rollbestaan. Een zelfportret vol muzikale anekdotes.

Lees meer