Zwarte golven is een psychologische thriller gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Tot zijn grote geluk wordt Tim meegevraagd om een jacht naar Corfu over te zeilen. De schipper, miljonair Robert, vindt Tims gebrek aan zeilervaring geen enkel probleem. Eenmaal aan boord horen reisgenote Julia en Tim de meest fantastische verhalen van Robert. Maar gedurende de reis begint hij zich steeds merkwaardiger te gedragen.

Gaandeweg komt Tim erachter dat Robert niet de man is die hij leek. Gaat Tims fantasie met hem op de loop na weken op zee, of heeft hij hier te maken met een psychopaat?

Over de auteur

Zwarte golven is een thriller die onder je huid gaat zitten. Een verhaal over vertrouwen in het goede, en over mensen die zich anders voordoen dan ze zijn. Eric Wewerinke (1973) is marketeer. Zijn debuut Zwarte golven is gebaseerd op zijn eigen ervaringen.

Boekpresentatie Zwarte Golven groot succes

Het was een mooi feestje zondag in boekhandel Scheltema in Amsterdam. Na lovende woorden over auteur Eric Wewerinke van uitgeefster Denise Larsen mocht Eric zijn verhaal doen.

Hij vergeleek het ongelooflijke avontuur aan boord van het schip met het schrijven van het boek zelf. Het eerste exemplaar overhandigde hij aan vriendin voor het leven Tamara: zij was ook aan boord en heeft het hele avontuur meegemaakt.

Naderhand stond er een lange rij: iedereen wilde een handtekening van de man die het allemaal had meegemaakt.

 

Geïnteresseerd?

Je kan het boek hier bestellen