Het land van goed naar beter

19,95


Op weg naar Blue Zone NL

In ons land heeft niet iedereen het even goed. Miljoenen mensen worstelen met hun werk, inkomen, schulden, huisvesting en gezondheid. Een fraaier perspectief bieden de Blue Zones: gebieden in de wereld waar mensen in goede gezondheid opvallend oud worden.

Marktplaats.nl miljonair Bob Crébas wil met dit boek inspireren en bijdragen aan het debat over de toekomst van een gezonder, gelukkiger en saamhoriger Nederland.

Uitverkocht

Artikelnummer: land Categorie:

Beschrijving

In ons land heeft niet iedereen het even goed. Miljoenen mensen worstelen met hun werk, inkomen, schulden, huisvesting en gezondheid. Het verschil in gezonde levensverwachting tussen arm en rijk is gemiddeld 15 jaar. Aan hun lot overgelaten burgers zijn een gewillige prooi voor nationalisten.

Een fraaier perspectief bieden de Blue Zones: gebieden in de wereld waar mensen in goede gezondheid opvallend oud worden. Met de succesfactoren van de Blue Zones in het achterhoofd beschrijft dit boek hoe we iedereen een gezonde uitgangspositie kunnen geven voor een lang en gelukkig leven.

Met zijn boek Het Land van Goed naar Beter wil  Marktplaats.nl miljonair Bob Crébas inspireren en bijdragen aan het debat over de toekomst van een gezonder, gelukkiger en saamhoriger Nederland.

Bob Crébas

Lees hier meer over Bob

 

Blog berichten