Vruchtbaar

22,99

Hoe voelt het om jezelf hormooninjecties te geven? Wat zijn de mogelijkheden in het medische en alternatieve circuit? Hoe houd je het leuk tussen de lakens? Wanneer is het “proberen” (even) genoeg geweest?

In Vruchtbaar delen bijna vijftig professionals en ervarings-deskundigen hun expertise, inzichten en diepste gevoelens met je.

Artikelnummer: Vruchtbaar Categorie:

Beschrijving

Hoe voelt het om jezelf hormooninjecties te geven? Wat zijn de mogelijkheden in het medische en alternatieve circuit? Hoe houd je het leuk tussen de lakens? Wanneer is het “proberen” (even) genoeg geweest? En: hoe kun je als buitenstaander iemand met een nog onvervulde kinderwens steunen?

In Vruchtbaar delen bijna vijftig professionals en ervarings-deskundigen hun expertise, inzichten en diepste gevoelens met je.

‘In een vruchtbaarheidstraject moet je zó veel. Van de dokter moet je hormonen spuiten, van je omgeving moet je “het” loslaten en van jezelf moet je niet zo zeuren. Laten we vooral minder moeten.’

Over Ilse Ruijters

Ilse Ruijters auteur VruchtbaarIlse Ruijters (1979) is schrijfster. Met haar psychologische thrillers Later als ik dood ben en De onder-kant van sneeuw won ze verschillende prijzen. Toen ze na acht jaar proberen eindelijk via IVF in verwachting raakte, schreef ze met Vruchtbaar het boek dat ze zelf had gemist: een waarheids-getrouw, maar hoopvol en positief boek.

Voor stellen bij wie zwanger worden niet meteen lukt.

 

Het boek Vruchtbaar in de media

Je wil een kindje maar het lukt niet, wat dan? (Omroep Flevoland, 9 april)
Ilse Ruijters (39) over haar strijd om zwanger te raken: ‘Ik heb er 8 jaar over gedaan’ (Wendy Online, 5 april)
Almeerse Ilse Ruijters komt met non-fictieboek ‘Vruchtbaar’ (3 april, Almere deze week)
Schrijfster Ilse Ruijters uit Almere: Ik leef om te schrijven! (Omroep Flevoland, 27 maart)

Als zwanger worden niet lukt, móet ineens zoveel (11 maart, Metro)

 

Blogposts over Vruchtbaar