Het Babydilemma

22,50


Wel of geen kind?

Het lees- én doe-boek voor de millenial die worstelt met deze mooie, maar moeilijke levensvraag. Met trends, oorzaken, consequenties, ervaringen, interviews, quotes, vragen, statistieken, tips en meer.

Ida helpt vrouwen bij het maken van een keuze. Ze is zelf na lang twijfelen moeder geworden van een zoon en een dochter.

Uitverkocht

Artikelnummer: Babydilemma Categorie:

Beschrijving

Dit boek helpt vrouwen met deze mooie, maar ook moeilijke levensvraag aan de slag te gaan. Het geeft inzicht in onderwerpen als: de hoofdoorzaken van een babydilemma, de baargeneratie van nu, voor- en nadelen van kinderen, eenkindgezinnen, veroudering, bevolkingspolitiek, de ideale worklife-balance, carrière, spijt, vrijheid en emoties.

Ida is niet per se voor of tegen het moederschap, maar wel voor het maken van een bewuste keuze. Een keuze gemaakt op basis van gevoel, gecombineerd met een dosis gezond verstand en kennis. Het hoort bij het leven van de millennial (Y-generatie 1972-2000) die zich langer jong voelt en veel keuzes heeft, om te twijfelen:

Wel of geen kind? Er is één ding wat je wel weet: je wilt als bewuste gelukkige kindervrije vrouw zelf een keuze maken. Niet door uitstel eindigen als ongelukkige kinderloze vrouw, waarbij er niets meer te kiezen valt. 

 

Meer informatie over Ida en haar boek vind je op haar website.

 

Ida Kersseboom

Lees hier meer over Ida

 

 

///

ISBN: 978 94 92495 13 6
Paperback
237 pagina’s

///