Da’s Gek

24,95

Een antropologische kijk op ‘normaal’

Hoe vaak had jij vandaag al een oordeel ergens over? Vond je iets raar, of ongewoon? In Da’ s gek neemt Danielle Braun je mee op reis en laat je met de blik van een antropoloog kijken naar werk, relaties en zelfs naar wat we tussen de lakens doen. Daarbij betoogt ze dat ‘normaal’ soms best gek is, en ‘gek’ soms behoorlijk normaal.

 

Uitverkocht

Artikelnummer: Dasgek Categorie:

Beschrijving

Hoe vaak had jij vandaag al een oordeel ergens over? Vond je iets raar, of ongewoon? In Da’s gek neemt Danielle Braun je mee op reis en laat je met de blik van een antropoloog kijken naar werk, relaties en zelfs naar wat we tussen de lakens doen. Daarbij betoogt ze dat ‘normaal’ soms best gek is, en ‘gek’ soms behoorlijk normaal.

Of iets gek is hangt af van de context. In twintig verhalen geeft ze antropologische levenslessen, met daarbij prikkelende, reflectieve vragen.

Door haar frisse blik op de mens raak je prettig in de war, je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Je wordt, kortom, zelf een beetje antropoloog. Van je eigen leven.

Danielle BraunDanielle Braun

Danielle Braun is corporate antropoloog en expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap. Haar boek De Corporate Tribe werd uitgeroepen tot Managementboek van het Jaar 2016.

 

‘Wat ze je niet vertellen wanneer je zoals ik antropologie gaat studeren, is dat je de rest van je leven een weirdo bent. Een buitenstaander in je eigen omgeving. Welkom bij de club. Dit boek rekent ook af met jouw normaal zijn.’

– Joris Luyendijk, antropoloog, journalist

Da’s gek in de media

Da’s gek – ‘Je wordt een beetje antropoloog’ (Management boek, 20 april 2018)
‘Vier de gekte in jezelf!’  (Langs de Lijn en Omstreken, 17 april 2018)
Danielle Braun reisde de wereld rond en schreef het boek Da’s gek (Spijkers met koppen, 14 april 2018)

Blogposts over Da’s gek