Goed genoeg

12,50

 

In Goed genoeg legt Marnix Pauwels in korte tekstjes uit dat je mag stoppen met zoeken, dat je op adem mag komen en je niet meer steeds hoeft te spiegelen aan de norm.

Dat hollen en draven en reizen en snoeihard mediteren optioneel zijn, maar niet noodzakelijk.

Uitverkocht

Artikelnummer: Goedgenoeg Categorie:

Beschrijving

Er is altijd nog die ene cursus. Dat populaire nieuwe boek over succes. Die spraakmakende stilteretraite in Thailand.

Of die vaardigheid die de sleutel zal zijn tot vrijheid. Het kan altijd beter, sneller, mooier en perfecter. Maar móet dat ook? Wanneer zijn we eindelijk tevreden en gelukkig?

In Goed genoeg legt Marnix Pauwels in korte tekstjes uit dat je mag stoppen met zoeken, dat je op adem mag komen en je niet meer steeds hoeft te spiegelen aan de norm. Dat hollen en draven en reizen en snoeihard mediteren optioneel zijn, maar niet noodzakelijk.

Laat je inspireren door iemand die ooit full-time depressief en verslaafd en bang was, het allemaal achter zich heeft gelaten en de magie van het leven heeft teruggevonden.

 

Marnix Pauwels

Marnix Pauwels (Arnhem, 1968) is copywriter, columnist, dichter, liedjesschrijver/zanger, vader, liefhebber van mooie vrouwen en ervaringsdeskundige op het gebied van zo’n beetje elke psychische stoornis denkbaar. Lees hier meer over Marnix

Blogposts over Goed Genoeg