Garmt van Soest

Geef een korte omschrijving van jezelf

“Ik schrijf over mijn leven met ALS en alles wat daarbij komt. Over vredig vechten, aftakeling, waar ik hoop en hulp vind, over zen, over muziek en films, over levenslessen. Ik schrijf om mezelf te laten zien en als therapie voor mezelf. Ik laat mezelf volledig zien in de hoop dat ik terug te vinden zal zijn, voor mijn dochter en mijn nabestaanden en vreemdelingen die nog eens willen lachen en huilen om mijn verhaal.

Lachen en huilen zul je, gegarandeerd!”

 

Garmt van Soest

Geboortejaar: 1977

Woonplaats:  Nederhorst den Berg

Beroep & specialisme:  Senior Manager bij Accenture. Tevens adviseur, schrijver, inspirator, spreker zonder stembanden, investeringsfonds oprichter en vader.

Titels boeken
ALS dan toch eerste boek (bij Uitgeverij Lucht). Je kan het boek hier bestellen.

ALS dan toch laatste boek.

Over de ALSdantoch boeken

ALSdantoch is een boek over vechten en acceptatie, over het in de kloten trappen van een ziekte, over een man die vader wordt en de vrouw van zijn leven zal moeten achterlaten.

Hij schreef, vocht, huilde en beleefde. Hij spuugde zijn emoties en ervaringen op papier, vlak voor een operatie of direct na weer een ambulancerit (van ALS ga je struikelen). Garmt takelde af en werd opgehesen. Naarmate hij minder kon communiceren (stem en vingers vielen uit) evolueerde zijn taalgebruik van driftschrift naar mooitaal.