Aanbieding!

Hoe word je 100 kookboek en Maak je niet dik

48,90 34,95

Arts William Cortvriendt heeft met zijn TV-programma en zijn boeken al duizenden mensen helpen afvallen met: minder koolhydraten en meer verse producten. Het kookboek Hoe word je 100  bevat lekkere en makkelijke recepten waarvan je afvalt zonder honger te lijden. In Maak je niet dik schrijft arts William Cortvriendt over de oorzaken van overgewicht.

Bij aanschaf van het kookboek krijg je nu tijdelijk het boek Maak je niet dik (t.w.v. 18,95) voor 5 euro erbij.

 

Hoe word je 100? kookboek

De Nederlandse arts William Cortvriend en kok Prins van den Bergh zorgen met Hoe word je 100? Het kookboek voor een verandering in oeroude Nederlandse voedingsgewoonten die zullen leiden tot een drastische afname van bestaande welvaartziektes zoals diabetes, obesitas en hoge bloeddruk.

 

Op voorraad

Maak je niet dik

Elk jaar telt Nederland tussen de 6.000 en 13.000 onnodige sterfgevallen. Oorzaak? Een onjuist en wetenschappelijk volledig achterhaald voedingsadvies dat luidt: vermeerder de consumptie van koolhydraten en verminder de vetconsumptie.

In Maak je niet dik rekent William Cortvriendt af met onzinnige en vaak ongezonde hypes en populaire vermageringsdiëten.

Categorie:

Beschrijving

Arts William Cortvriendt heeft met zijn TV-programma en zijn boeken al duizenden mensen helpen afvallen. Een belangrijke voorwaarde voor een dieet is volgens hem: je mag geen honger hebben, want dan is het op lange termijn niet vol te houden.

Minder koolhydraten en meer verse producten is zijn succesvolle recept.

In Maak je niet dik schrijft arts William Cortvriendt over de oorzaken van overgewicht. Hij geeft antwoord op vragen waarom mensen te zwaar worden en waarom veel diëten niet werken. Ook geeft hij tips waarmee je wél kilo’s afvalt.

Het kookboek Hoe word je 100 – geschreven met kok Prins van den Bergh-  bevat lekkere en makkelijke recepten waarvan je afvalt zonder honger te lijden.

Aanbieding

Bij aanschaf van het kookboek Hoe word je 100 krijg je nu tijdelijk het boek Maak je niet dik (t.w.v. 18,95) voor 5 euro erbij.

Deze actie loopt tot 1 januari 2019.

Bestel nu en pak 13,95 korting (en val 10 kilo af)